Wonen zonder beperking

Rijssenburgselaan appartementen

Terug naar overzicht

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Aandoening uit het autisme spectrum, Aandoening uit het autisme spectrum met verstandelijke handicap, Verstandelijke handicap.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Ooit wel eens in een oud klooster willen wonen? Dat kan in Driebergen. Daar is een voormalig klooster helemaal verbouwd. Er zijn nu 16 appartementen in het klooster. Elke dag zijn er begeleiders. Die helpen je als je dat wilt. Eigenlijk wonen de meeste mensen heel zelfstandig. Maar soms kun je wel wat steun gebruiken. Die is er dan.

Indeling gemeenschappelijk deel

We doen ook veel samen. Zo treffen we elkaar in de gemeenschappelijke woonkamer om koffie te drinken of gezellig wat te kletsen. Als je wilt, kun je ook mee helpen koken en mee-eten. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft een woonkamer, slaapkamer, open keuken en een badkamer + entree.

Situering in wijk

Het klooster staat op een mooie plek in Driebergen. Aan de rand van het bos. Heel sfeervol en lekker rustig.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze locatie is voor mensen met o.a. de volgende beperking: Aandoening uit het autisme spectrum, Aandoening uit het autisme spectrum met verstandelijke handicap, Verstandelijke handicap

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Voor de locatie is een gedragsdeskundige beschikbaar die betrokken is bij de opstelling en het onderhoud aan het ondersteuningsplan. Tevens is deze met WLZ-indicatie beschikbaar bij complexe zorgvragen. Ook ondersteuning of behandeling mogelijk door:
Gedragsdeskundigen, Anders, namelijk: Indien de zorgvraag daartoe aanleiding geeft wordt deskundigheid waar mogelijk benaderd en ingezet.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.