Wonen zonder beperking

Ringbaan Noord

Terug naar overzicht

Stichting Het Werkt ondersteunt (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving bij het vergroten van hun mogelijkheden. Door middel van ambulante ondersteuning, begeleid wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er zijn drie verdiepingen, elke etage heeft een eigen voordeur. Op de eerste verdieping zijn er zes kamers en op de tweede verdieping vier. Op de begane grond zijn vanaf 1 januari 2020 nog eens vier kamers beschikbaar.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere woonlaag heeft een eigen gezamenlijke woonkeuken, twee badkamers en twee toiletten. De begane grond heeft een tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere kamer heeft een eigen wastafel en is naar eigen smaak in te richten.

Situering in wijk

Het pand is gelegen aan een doorgaande weg. Ringbaan Noord

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Ringbaan Noord is geschikt voor een doelgroep voor wie het belangrijk is dat begeleiding makkelijk bereikbaar is en steeds aanwezig. Er kan onder andere sprake zijn van psychische of psychiatrische problematiek, recente verslavingsproblemen of een licht verstandelijke beperking. Op basis van een kennismaking- en intakegesprek zal worden gekeken of de vraag/wensen van de cliënt aansluiten bij de mogelijkheden van Het Werkt. Voor cliënten vanaf 16 jaar en ouder (bovengrens is ongeveer 30 jaar). Contra-indicatie: actief harddrugs gebruik.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Vanaf 1 januari 2020 is er 24/7 begeleiding aanwezig op de Ringbaan Noord. De begeleiding bestaat uit woonbegeleiding en individuele begeleiding.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.