Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Elk appartement heeft een eigen voordeur. Het bestaat uit een woonkamer, aparte slaapkamer, afzonderlijke keuken en een bergkast. Het appartement is ongeveer 40 m2 groot. Op de begane grond heeft elk appartement de beschikking over een bergingbox van ongeveer 5 m2. Alle appartementen hebben een balkon. U maakt samen met uw persoonlijk begeleider afspraken over de ondersteuning die u krijgt. De afspraken hierover zijn gebaseerd op uw indicatie en uw ondersteuningsvraag. Ze worden vastgelegd in het persoonlijk plan.
Wij richten ons met name op autisme, ggz-problematiek en gezinsbegeleiding. U woont zelfstandig. De begeleider van Humanitas DMH komt bij u thuis langs en begeleidt, ondersteunt en oefent met u.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In de wijk ‘Waterkwartier’ te Zutphen staat appartementencomplex De Riperkamp van woningbouwvereniging ‘Ons Huis’. Het complex bestaat uit 50 appartementen, waarvan Humanitas DMH 15 appartementen huurt. Er zijn 2 liften. Ook beschikt het complex over een dienstencentrum. Hier worden koffie- en knutselochtenden georganiseerd.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.