Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Rotterdam, Ommoord

Terug naar overzicht

Per direct meerdere appartementen beschikbaar in Ommoord.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het betreft een zelfstandig appartement met een woonkamer met keuken en slaapkamer met aangrenzend een royale badkamer. Het appartement is toegankelijk via een centrale hal waar er via het trappenhuis of met de lift de gewenste verdieping te bereiken is. Het appartement is 40 M2 groot.

Indeling gemeenschappelijk deel

De begane grond heeft een grote ruimte waar de fietsen opgeslagen kunnen worden. Tevens zijn in de centrale hal de brievenbussen bereikbaar.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Woonkamer 21 m2 met open keuken Slaapkamer 12,7 m2 Badkamer, met douche, toilet en mogelijkheid tot wasmachine aansluiting 7,9 m2

Situering in wijk

Nabij de snelweg A20, winkelcentrum De Binnenhof met een naastgelegen Metrolijn en overige openbaar vervoer. Op loopafstand is een park aanwezig met veel groen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig

Omschrijving

Deze appartementen zijn beschikbaar voor personen die uit de reguliere zorg stromen, in beeld zijn bij het jongerenloket, of wijkteams en met behulp van ambulante begeleiding van een zorgorganisatie en woonbegeleiding door de Huischmeesters in een woonperiode periode van 1-2 jaar aan hun leefgebieden kunnen werken.

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

7 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

De ondersteuning vindt vanuit de Huischmeesters plaats middels een aantal uren woonbegeleiding per maand gedurende periode van 1-2 jaar. Daarnaast is er een mogelijkheid als zorgorganisatie om middels een samenwerking een combinatie van woon- en ambulante begeleiding te realiseren.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.