Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonlocatie de Voorde, Nijkerk

Terug naar overzicht

Vlakbij het centrum van Nijkerk staat woonlocatie de Voorde. Deze woonlocatie bestaat uit 11 appartementen, verdeeld over 2 verdiepingen. Hier wonen 11 bewoners met (24-uurs) zorg en ondersteuning.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woon/slaapkamer, en badkamer met douche en toilet.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke woonkamer. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Je kunt er samen eten, spelletjes doen en tv kijken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

2 verdiepingen met elk 5 á 6 appartementen.

Situering in wijk

De woonlocatie ligt op steenworp afstand van het centrum. Je kunt dus heel makkelijk naar het centrum lopen voor een boodschap of om ergens lekker te lunchen of een kopje koffie te drinken. Ook de kerk is op loopafstand en is betrokken bij de woning. Verschillende vrijwilligers komen regelmatig langs voor een bewoners om te wandelen of een spelletje te spelen.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woonlocatie bestaat uit 2 verdiepingen. Er woont een gevarieerde groep bewoners. Er zijn bewoners behoorlijk zelfstandig en hebben vooral behoefte aan coaching van hun begeleiders. Zij volgen hun eigen programma en is er regelmatig een contactmomenten tussen bewoner en begeleiding.

En er zijn bewoners die meer nabijheid nodig hebben van de begeleiding, ondersteuning bij de ADL-handelingen of andere activiteiten.

Binnen de groep zijn er bewoners die graag op zichzelf zijn en een deel die graag meedoet aan groepsactiviteiten. Iedereen wordt op zijn/haar manier betrokken bij de huishoudelijke taken en wordt uitgenodigd bij groepsmomenten.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.