Wonen zonder beperking

Rudi Bloemgartensingel

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Je woont hier aan een 'gracht' in Nieuw-West. In deze rustige straat staan onze eengezinswoningen. Elk huis heeft een eigen sfeer. En elk huis heeft een tuin. Iedereen heeft een eigen zit-slaapkamer. Daar heb je privacy.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar gezamenlijk gegeten kan worden. De badkamer en het toilet deel je met twee andere cliënten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

In rustige wijk van Osdorp De Aker gelegen met veel groen en water.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt ondersteuning gegeven op basis van ZZP's 3 en 4, gefinancieerd door Volledig Pakket Thuis. Er is 24 uur per dag begeleiding. 's nachts is er in één huis een slaapdienst. De begeleiding helpt met alles waar je ondersteuning bij nodig hebt op basis van je ZZP. Dat kan zijn met het huishouden, je persoonlijke verzorging of je administratie. Of we gaan met je mee naar instanties. De begeleiders praten ook met je over hoe het met je gaat. Je spreekt met de begeleiding af wat je nog wilt leren. Afspraken leggen we vast in het ondersteuningsplan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.