Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen met zorg in een beschermde omgeving. In een villawijk in Driebergen, gelegen aan een rustige, verkeersarme laan ligt Salvia, een woongemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Salvia omvat een viertal groepswoningen op een besloten terrein met een harmonieus aangelegde tuin....

Woning

Soort woning

Groepswoning

Indeling gemeenschappelijk deel

In elke groepswoning is er een gemeenschappelijke huiskamer. In de villa wonen 7 mensen, we eten gezamenlijk. Op de benedenverdieping is de keuken, waar de kok elke dag een verse, biologische maaltijd maakt voor bewoners en medewerkers. De groepswoning maakt deel uit van de groepswoningen op terrein, met een harmonieus aangelegde tuin. Daar is ook onze ontmoetings- en activiteitenruimte. Alles is er op gericht cliënten een gezellig en warm thuis te bieden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Salvia is gelegen in een villawijk in Driebergen, aan een rustige, verkeersarme laan. Winkels en openbaar vervoer zijn dichtbij. Dagbesteding op boederij of kunstwerkplaats is dichtbij.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Wonen met zorg in een beschermde omgeving. In een villawijk in Driebergen, gelegen aan een rustige, verkeersarme laan ligt Salvia, een woongemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. Salvia omvat een viertal groepswoningen op een besloten terrein met een harmonieus aangelegde tuin. Een groepswoning ligt in de nabije omgeving. Alle huizen hebben hun eigen sfeer. Salvia biedt de bewoners een veilige woonomgeving met intensieve 24-uurs zorg. We bieden dagbesteding en diverse activiteiten.

Aantal bewoners

46

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Lievegoed biedt antroposofische zorg. Wij zien de mens als een geheel, met beperkingen maar ook met capaciteiten en talenten. In de zorg en begeleiding gaan we steeds op zoek naar de volgende stap in ieders ontwikkeling, passend bij de leeftijd en de mogelijkheden van elke cliënt. Er is veel aandacht voor de sociale omgeving, een harmonieus klimaat en de lichamelijke gesteldheid. We werken aan optimale zelfredzaamheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.