Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Samen Wij & Jij

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Bij Driestroomhuis 'Samen! wij en jij' begeleiden we kinderen en jongeren met autisme (gemiddeld tot bovengemiddeld IQ). We vinden het belangrijk, dat we samen aan een doel werken. We werken samen met jou aan jouw doel! We helpen je, waar je dat nodig hebt! Stimuleren jou om dingen te leren.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Samenwerken doen we ook met ouders (verzorgers), want wij vinden de band tussen ouders (verzorgers) en hun kind van grote waarde. Ook daar waar het verleden, soms zwaar en moeilijk was, willen we dat het contact (waar mogelijk) goed blijft of wordt

Driestroomhuis 'Samen! wij en jij' wordt bij bepaalde activiteiten ondersteund door vrijwilligers. Samen met hen willen we onze gezinshuiskinderen zoveel mogelijk laten ontwikkelen. Sociaal contact is daar een belangrijk onderdeel van. Hier is de inzet van vrijwilliger belangrijk bij.

Goede zorg kan geleverd worden als, er samengewerkt wordt en daarom werken wij onder de vlag van Driestroom te Elst. Een mooie, maar ook professionele organisatie, die zorgt, dat ons Driestroomhuis goede en verantwoorde zorg levert.

Samen, is ook een Bijbels begrip. Wij, als gezinshuisouders, en jij/u als onze naaste, kunnen Samen sterk zijn!

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.