Wonen zonder beperking

Schaepmanhof

Terug naar overzicht

We hebben twee eengezinswoningen. In iedere woning wonen vier cliënten. Je hebt je eigen zit-slaapkamer. Daar kun je met je bezoek zitten of even tot rust komen. De twee huiskamers zijn gezellig. In de zomer zitten we vaak in de tuin. Het is een leuke groep.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

We hebben twee eengezinswoningen. In iedere woning wonen vier cliënten. De cliënten hebben een matige verstandelijke beperking. Ze zijn tussen 29 en 65 jaar. Je hebt je eigen zit-slaapkamer. Daar kun je met je bezoek zitten. Of even tot rust komen. De twee huiskamers zijn gezellig. In de zomer zitten we vaak in de tuin. Soms eten we daar ook.
De begeleiders zijn er iedere avond, nacht en ochtend. En in het weekend en de vakanties. Overdag zit je op het werk of de dagbesteding. De begeleiders helpen jou waar jij het nodig hebt. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de groep prettig met elkaar samenleeft.
De Schaepmanhof bestaat al jaren. Veel bewoners wonen er ook al jaren. Het is een leuke groep. Naar de winkels is het een lekkere wandeling. We zitten in een nette woonwijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

We hebben een gezamenlijke woonkamer met een keuken. We eten hier samen. ’s Avonds kun je hier een kop koffie drinken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De twee eengezinswoningen hebben allebei vier zit-slaapkamers en een gezamenlijke woonkamer.

Situering in wijk

De Schaepmanhof bevindt zich in een nette woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

We hebben twee eengezinswoningen. In iedere woning wonen vier cliënten. Je hebt je eigen zit-slaapkamer. Daar kun je met je bezoek zitten of even tot rust komen. De twee huiskamers zijn gezellig. In de zomer zitten we vaak in de tuin. Het is een leuke groep. Naar de winkels is het een lekkere wandeling. We zitten in een nette woonwijk.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.