Wonen zonder beperking

Scheldestraat 56A t/m F

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Er is sprake van nieuwbouw, de woning is in april 2011 geopend. Het zijn twee naast elkaar gelegen woongebouwen, met ieder zes woningen. Alle ruimtes zijn gelijkvloers en elke cliënt heeft een ruime eigen kamer. Per twee clientkamers is er één badkamer. Deze is, indien nodig, ingericht met een plafond- tilliftensysteem. Aansluitend aan de woonkamer is een open keuken die, indien nodig, afgesloten kan worden. In het gebouw is een lift aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Regio Zeeland is één van de vier regio’s van Zuidwester en bestaat uit een nieuwe centrumlocatie aan de Rommerswalestraat in Goes, met diverse woningen en appartementen in de directe omgeving. In het naastgelegen behandelcentrum zijn de polikliniek, de tandarts en de ruimten voor therapie en behandeling zoals fysiotherapie en PMT ondergebracht. Hier kan men voor vragen of advies over behandeling terecht. Daarnaast zijn op de begane grond twee activiteiten ruimten opgenomen voor de zogenaamde structuurgroepen en op de eerste verdieping ruimten voor dagbesteding voor senioren.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze woonvorm is gericht op het bieden van ondersteuning aan cliënten die intensieve zorg nodig hebben ten aanzien van ADL. De sfeer is levendig en er worden verschillende prikkels aangeboden. Vaak is er sprake van bijkomende handicaps, bijvoorbeeld motorisch of zintuiglijk. De woning is geschikt voor mindervalide mensen en rolstoelgebruikers. Ook zijn er plafond-tilliften aanwezig.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Het doel van de begeleiding is het geven van duidelijkheid en veiligheid, waardoor de kwaliteit van leven op niveau kan blijven.
Door het bieden van structuur naar individuele behoefte zal het uiten van probleemgedrag beperkt worden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.