Wonen zonder beperking

Schengestraat 41A t/m F

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is in april 2011 geopend en maakt deel uit van de nieuwe centrumlocatie in Goes. Het zijn twee naast elkaar gelegen woongebouwen, met ieder zes woningen. Alle ruimtes zijn gelijkvloers en elke cliënt heeft een ruime eigen kamer. Aansluitend aan de woonkamer is een open keuken die, indien nodig, afgesloten kan worden. In het gebouw is een lift aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Regio Zeeland is één van de vier regio’s van Zuidwester en bestaat uit een nieuwe centrumlocatie aan de Rommerswalestraat in Goes, met diverse woningen en appartementen in de directe omgeving. In het naastgelegen behandelcentrum zijn de polikliniek, de tandarts en de ruimten voor therapie en behandeling zoals fysiotherapie en PMT ondergebracht. Hier kan men voor vragen of advies over behandeling terecht. Daarnaast zijn op de begane grond twee activiteiten ruimten opgenomen voor de zogenaamde structuurgroepen en op de eerste verdieping ruimten voor dagbesteding voor senioren.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze woonvorm is gericht op het bieden van ondersteuning aan cliënten die intensieve zorg nodig hebben ten aanzien van ADL *. De sfeer is rustig en er worden gedoseerd prikkels aangeboden. Vaak zijn er problemen in de prikkelverwerking en is er sprake van bijkomende handicaps zoals motorische- of zintuiglijke handicaps.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Het doel van begeleiding is het geven van duidelijkheid en veiligheid, waardoor de kwaliteit van leven op niveau kan blijven.
Door het bieden van structuur naar individuele behoefte zal het uiten van probleemgedrag beperkt worden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.