Wonen zonder beperking

SDW woonlocatie Belvedère

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De locatie ligt in een woonwijk. Het is een woonvorm waar cliënten leven in 2 groepen. Deze 2 groepen liggen aan de buitenzijde van de locatie
De individuele kamers zijn grote zorgkamers gebruikmakend van een Miva badkamer met alle voorhanden zijnde hulpmiddelen of individuele kleinere kamers met eigen sanitair.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de gezamenlijke eet- woonkamer kan de cliënt eten en televisie kijken. De begane grond en de tuin zijn toegankelijk voor cliënten die rolstoelafhankelijk zijn.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De cliënt heeft een eigen zit- slaapkamer die naar eigen smaak ingericht kan worden. Individuele telefoon- en kabelaansluiting zijn mogelijk.

Situering in wijk

De woning is gelegen in een rustige buitenwijk van de stad. Een winkelcentrum is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Groepswonen voor volwassenen met een licht tot ernstige verstandelijke beperking met een andere beperking en/of bijkomende problematiek. Zorgvraag is overwegend gericht op verzorging en verpleging.
De meeste cliënten op de wlc Belvedère zijn (functioneel) ouder wordende cliënten met of zonder lichte gedragsproblematiek of specifieke ouderenproblematiek

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Aan de Jan de Wittstraat werken vaste medewerkers, die 24-uurs zorg verlenen. Zij hebben gerichte kennis op het gebied van begeleiding en verpleging van de specifieke vragen van de bewoners. Zij hebben specifieke kennis van begeleiding van ouderen met dementie, gedragsproblemen en ernstige lichamelijke beperkingen. Indien nodig wordt deskundigheid ingeroepen. De begeleiding is nauwkeurig afgestemd op de cliënt. De begeleiding is voortdurend in de nabijheid en in het pand aanwezig als de cliënt aanwezig is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.