Wonen zonder beperking

Sluis 3 - Sluis 4 - Sluis 6

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woningen zijn gevestigd op de hoofdlocatie van Zideris in een landelijke omgeving. Elke woning beschikt over een tuin/terras en er is een sportveld en overdekt zwembad in nabijheid.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke woning beschikt over een ruime eet- en woonkamer en wordt bewoond door 6 jongeren. In elke woning zijn 2 ruime badkamers aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke jondere beschikt over een ruime eigen zit/slaapkamer.

Situering in wijk

De woningen liggen in een landelijke omgeving. De dichtsbijzijnde winkels zijn in het centrum van Rhenen, Achterberg en Wageningen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woningen zijn zeer geschikt voor kinderen en jong volwassenen. De leeftijd varieert tussen 6 en 24 jaar. De woningen zijn zeer geschikt voor jonge mensen met een zorgzwaartepakket VG04,VG05 of VG06. In elke woning wonen 6 clienten.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De ondersteuning is gericht op training en begeleiding waarbij wordt gewerkt aan ontwikkeling van de zelfredzaamheid en het vergroten van weerbaarheid. De begeleiding vindt plaats vanuit de begeleidingsmethodiek "Gentle Teaching". De jongeren gaan overdag naar school, dagactiviteit of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.