Wonen zonder beperking

Snikke Boven

Terug naar overzicht

We ondersteunen op de Snikke 10 cliënten met een licht verstandelijke beperking, cliënten met autisme en cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld. Ze wonen allen zelfstandig in hun eigen woning.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Kleinschalige eenheid, de locatie biedt ruimte aan 10 clienten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Binnen de locatie is ook een gezamenlijk appartement, een gezamenlijke ontmoetingsruimte waar gegeten kan worden, de Kombuis. Men kan daar ’s avonds ook naar toe om zijn om anderen te ontmoeten. In dit appartement is ook het kantoor van de begeleiding

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft zijn/haar eigen appartement. In dat appartement is een woonkamer met een open keuken. Op de begane grond is ook een eigen toilet en hal. Ook heeft men een eigen balkon. Boven is een slaapkamer, een douche en een bergruimte aanwezig.

Situering in wijk

Gelegen in de wijk

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

We ondersteunen op de Snikke 10 cliënten met een licht verstandelijke beperking, cliënten met autisme en cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld. Ze wonen allen zelfstandig in hun eigen woning. Zij krijgen o.a. ondersteuning en begeleiding bij het omgaan met anderen, assertiviteit, voorlichting rondom vraagstukken over seksualiteit, huishouding, vriendschappen e.d.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De doelstelling van de locatie Snikke boven is de cliënten zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen laten functioneren en hen te ondersteunen bij hun sociale leven en het omgaan met andere mensen waar nodig. Dit zowel privé als op de werkvloer. Ook ondersteunen we hen bij het bereiden van maaltijden en we zien toe op o.a. de ADL van de cliënt. De cliënten kunnen dit zelf maar wij zien er op toe dat dit (goed) blijft gebeuren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.