Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Soesterbergsestraat

Terug naar overzicht

Deze locatie van ChiqCare woonzorg is gelegen aan het winkelcentrum Soest Zuid. De woning biedt plek aan max. 7 bewoners verspreid over 4 woonlagen waarbij ieder een ruime eigen slaap-/woonkamer heeft. De keuken en de twee badkamers waarvan 1 incl. bad zijn gedeeld en er is een ruime tuin.

Woning

Omschrijving

Deze woning biedt plek aan 9 personen echter houden wij een max. van 7 aan. Elke bewoner heeft een eigen ruime woon-/slaapkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een ruime gemeenschappelijke woonkamer, gang, toilet en eet keuken op de begane grond. Op de onderste woonlaag (kelder) bevinden zich 2 slaapkamer, badkamer en kantoor. Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer welke te scheiden is in 2bad kamers middels een tussen deur. Op de 2de etage (zolder) bevinden zich nog 3slaapkamers. De woning heeft een ruime tuin met overdekte fietsen stalling en een schuur.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ruime woon/slaapkamer.

Situering in wijk

Gelegen aan het winkelcentrum van Soest Zuid. Het OV is op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

ChiqCare biedt zorg aan mensen die beschermd of begeleid willen wonen. We richten ons op mensen met een psychische of psychiatrische aandoening en/of een licht verstandelijke beperking. ChiqCare is er voor iedereen die daaraan voldoet. Mensen waarbij verslavingsproblematiek of agressie op de voorgrond staat, passen niet binnen het beschermende karakter van onze zorgverlening. ChiqCare biedt woonbegeleiding altijd vanuit een vast team van begeleiders onder leiding van de orthopedagoog of gedragswetenschapper en woonzorgcoördinator. Op de woning wordt zowel individuele als groepsbegeleiding geboden. Zo is er de mogelijkheid tot het samen doen van boodschappen, activiteiten en gezamenlijk eten. Maar op deze locatie wonen ook bewoners die dit liever zelf verzorgen of maar af en toe mee willen doen. In de avond hebben de bewoners de vrijheid om te kiezen of zij in de gezamenlijke woonkamer verblijven of dat zij zich terugtrekken op hun eigen kamer. De begeleiding is er afhankelijk van de zorgvraag minimaal t/m het avondeten. Wanneer begeleiding niet aanwezig is op de woning zijn zij telefonisch bereikbaar en komen zij waar nodig naar de woning toe.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.