Wonen zonder beperking

Sondertseveld 19-21 Sevenum

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Sondertseveld 19-21 bestaat uit 2 geschakelde woningen in een rustige woonwijk in Sevenum. In beide woningen is plek voor 5 cliënten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn gemeenschappelijke huiskamers met open keuken. Bij de woningen is een tuin die uitnodigt om er heerlijk in te genieten of te werken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Zit/slaapkamers, sommige voorzien van eigen sanitaire ruimte.

Situering in wijk

Ligt in het centrum van het dorp sevenum op loopafstand van de voorzieningen

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

De doelgroep is mensen met een matige tot lichte verstandelijke handicap die ondersteuning nodig hebben. Over het algemeen jonge populatie (onder de 50). Bijkomende problematiek kan op verschillende gebieden aanwezig zijn (o.a. autisme, syndroom van down, zintuiglijke beperking, diabetes, epilepsie). Cliënten hebben een redelijk tot hoge mate van zelfstandigheid. Gedeelte zal de stappen willen en kunnen maken naar ambulant wonen.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Enige

Omschrijving

De bewoners zijn volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze wonen zoveel mogelijk zelfstandig, de individuele mogelijkheden zijn hierbij het uitgangspunt. De bewoners trekken zich terug als ze daar behoefte aan hebben maar zoeken elkaar ook op voor gezelligheid of om samen te eten. De bewoners hebben allemaal op hun eigen manier behoefte aan de nabijheid en de begeleiding van de medewerkers van Daelzicht. In de avond is er slaapdienst.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.