Wonen zonder beperking

Spinozaweg (studio's)

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Aan de Spinozaweg in Rotterdam vind je 17 eenpersoonsstudio’s waar de bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen. Iedere bewoner heeft een eigen badkamer en keuken en samen met hun medebewoners delen ze een woonkamer met grote keuken. Op de bovenverdieping zijn er 8 studio’s. De woning is gedeeltelijk rolstoeltoegankelijk. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, waaronder een slaapdienst.

Indeling gemeenschappelijk deel

Elke studio is voorzien van eigen sanitair en keuken. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken en een gezamenlijke (sport)ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

De woning is voorzien van 17 studio's. Per etage is er een lange gang. Aan het begin van de gang zit de gezamenlijke woonkamer met keuken die gezellig industrieel ingericht is. Beneden zijn er 9 studio's (trainingshuis) en op de bovenverdieping zijn er 8 studio's te vinden.

Situering in wijk

De woning ligt midden in de wijk. Op loopafstand van de winkels, openbaar vervoer, school en sportvelden.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Aan de Spinozaweg in Rotterdam vind je 17 eenpersoonsstudio’s waar de bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen. Iedere bewoner heeft een eigen badkamer en keuken en samen met hun medebewoners delen ze een woonkamer met grote keuken. In de 8 studio’s op nummer 453 (bovenverdieping) wonen (jong)volwassen met een (licht) verstandelijke beperking die al redelijk zelfredzaam zijn. Zij hebben een goede basis om voor zichzelf te (leren) zorgen. Overdag gaan de bewoners naar school, werk of dagbesteding.

Aantal bewoners

8

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg- en begeleidingsvragen van de cliënten. De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt vooral bij het in stand houden en verder ontwikkelen van vaardigheden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.