Wonen zonder beperking

St. Anna - Panheelderweg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Woningen voor ouder wordende cliënten (senioren) met een meervoudige beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle woningen van St. Anna zijn licht, vriendelijk en ruim van opzet. De inrichting en de sfeer zijn huiselijk en helemaal afgestemd op de wensen van de bewoners. Uiteraard zijn de woningen toegankelijk voor bewoners die gebruik maken van een rolstoel en is er een tilsysteem en waar nodig een traplift aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woningen van St. Anna hebben een tuin met een mooi overdekt terras. Wonen bij St. Anna betekent bovendien ook veilig wonen. Alle woningen zijn verbonden met het centrale alarm/zorgsysteem. Er is altijd toezicht en begeleiding en ’s nachts ziet de nachtdienst - ondersteund door een nachtbewakingssysteem - toe op de veiligheid van alle cliënten.

Situering in wijk

St. Anna heeft twee soorten woonlocaties: op de centrumlocatie en middenin de woonwijken van Heel en Weert.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

St. Anna biedt zorg en ondersteuning aan oudere cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking, gedragsproblematiek en dementie. St. Anna heeft veel ervaring met en kennis van de specialistische ouderenzorg. De dagbesteding bieden we dichtbij de woning aan die zogenoemde ‘terug-in-de-tijd-woonkamers’ hebben. Er wordt gewerkt met eigen therapeuten, bewegingsagogen en een medische en pastorale dienst. Zij kennen de mogelijkheden, wensen en behoeften van onze bewoners als geen ander. Tevens beschikt St. Anna over goede palliatieve zorg.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.