Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Stichting Govinda

Algemeen

Stichting Govinda
Gestraatje 13
6065AB Montfort
Telefoonnummer:
06-34339932
Zorgaanbieder:
Stichting Govinda

Doelgroep

Soort beperking
Verstandelijk, Meervoudig, Overig
Omschrijving
IN OPRICHTING

Kleinschalig wonen en zinvolle daginvulling voor mensen met een verstandelijke c.q. meervoudige beperking waarbij 24 uur per dag vaste begeleiders aanwezig zijn in een veilige woonomgeving.

Zie www.stichtinggovina.nl voor inhoudelijke informatie over de zorg,begeleiding, dagbesteding en waar wij voor staan!

Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
max 6 bewoners
Open plaatsen
5
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief
Verzorging
Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief
Omschrijving
Stichting Govinda richt zich op mensen die niet in staat zijn zelfstandig te functioneren in de maatschappij en 24 uur per dag intensieve begeleiding en zorg nodig hebben in een veilige woonomgeving.
Daarnaast bieden wij een zinvolle daginvulling waarbij het sociale, lichamelijke en het gevoelsleven van de client als geheel gezien wordt.
Wij streven erna dat iedere client een gelukkig leven kan leiden waarbij zijn of haar persoonlijke kwaliteiten en interesses tot bloei kunnen komen.

Woning

Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
Dit landelijk en natuurrijk gelegen groot landhuis is voorzien van bijgebouwen zoals activiteitenruimten, dierenverblijf met dieren, speelweide, moestuin, boomgaard en privé zwembad.
De woning bestaat uit meerdere gedeelten waarvan een de woning van de groep is.
In een privé gedeelte van dit huis wonen ook de zorg ondernemers van Stichting Govinda. Zij hebben als taak alles te regelen omtrent wonen, de zorg en begeleiding van de cliënten en hun ouders/ vertegenwoordigers.Indeling gemeenschappelijk deel
De kernwoorden die bij het woonhuis horen zijn sfeer, natuur, huiselijkheid en gezelligheid en veiligheid en toch een vrijheid gevoel. Gemeenschappelijk zal er er gebruik gemaakt worden van een groot natuurrijk perceel dat volledig is omheind, waarin het houden van dieren zoals een pony, geit, kippen, pauw, egeltjes etc..niet weg te denken zijn. Er is een moestuin, boomgaard, speelweide en eigen zwembad.

De gemeenschappelijke woonruimte is zeer ruim van opzet. Een grote sfeervolle landelijke leefkeuken, grote huiskamer waar allerlei plekken zijn zoals een snoezel hoek, computerplek, een gezellige tv zithoek en van alle kanten zicht op de tuin. Verder is er ruime aangepaste grote badkamer met douche, ligbad en natuurlijk voldoende ruimte om te helpen met de verzorging.
Iedere client heeft een eigen zit/slaapkamer die naar eigen smaak mag worden ingericht.
Groot terras en eigen grote privé tuin.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Situering in wijk
Gelegen in het landelijk en natuurrijk buitengebied dicht bij een dorp/stadje met alle nodige winkels en voorzieningen zoals, bakkerij, supermarkten, winkel centrum, postkantoor, tandarts, huisarts, restaurants etc..
De groepsleiding heeft beschikking over een eigen auto/busje zodat de groep zich ten alle tijden gezamenlijk of gedeeltelijk kan verplaatsen.
Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
>500m

Contact

Aanmeld procedure
Deze woon-leefgroep is in oprichting, momenteel zijn wij bezig met het zoeken van cliënten die zich prettig bij elkaar voelen en vanuit deze basis samen willen gaan leven. Om een band op te kunnen bouwen met elkaar en te ervaren of jij je wel thuis voelt in deze groep zal ondertussen de dagbesteding van start gaan waardoor het mogelijk is om langzaam te groeien naar het gaan samen-wonen.

U mag ons ( zorg ondernemers en ouders van een gehandicapte dochter ) altijd geheel vrijblijvend bellen of mailen met al uw vragen, gevoelens of ideeën die u wil delen.
Organisatie
Stichting Govinda
Contactpersoon
Esther Parkins
Tel: 0475-745009
Mobiel: 06-34339932
stichtinggovinda@gmail.com
Website
www.stichtinggovinda.nl

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op