Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Stoomwever is een appartementencomplex nabij het centrum van Veenendaal. Het is een gebouw voor mensen vanaf 55 jaar en voor mensen met een verstandelijke beperking. De studio's bevinden zich op de 1ste en 2de etage.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de groepswoning is een kleine gemeenschappelijke huiskamer waar ook clienten uit de studio's voor de gezelligheid gebruik van kunnen maken als zij gezel.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke client heeft een eigen studio met zitruimte, slaapruimte en sanitair. Op de 1ste etage bevindt zich een groepswoning waar 5 clienten wonen.

Situering in wijk

Het appartementencomplex bevindt zich nabij het centrum en op enkele minutewn loopafstand van het winkelcentrum. Veenendaal heeft goede bus- en treinverbindingen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is bedoeld voor clienten die functioneren op redelijk zelfstandig niveau.Om de gewenst begeleiding te kunnen realiseren is het nodig dat clienten beschikken over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De zorg en ondersteuning is gericht op stabilisatie of ontwikkeling. De begeleiding is niet continu is in de prive studio's niet continue aanwezig: de begeleiding is op afspraak. Wel kunnen clienten altijd terugvallen op de begeleiding van de nabije groepswoning waar die altijd aanwezig is. Het individueel ondersteuningsplan van de client vormt de basis voor de ondersteuning. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching. Overdag gaan de clienten naar het dagcentrum of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.