Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Weverij 21a

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

De woning is bedoeld voor volwassenen die functioneren op redelijk zelfstandig niveau binnen de 24 uurs zorg. Om de gewenste begeleiding te kunnen realiseren is het nodig dat cliënten beschikken over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Welkom op de Weverij 21a. De Weverij is een wooncomplex dichtbij het centrum van Veenendaal, midden in de samenleving. Het is een gebouw waar bewoners van Zideris wonen, maar ook senioren die zelf via de woningstichting particulier huren. De Weverij 21a is een woonplek met 24-uurs zorg, maar ook met voldoende mogelijkheden om op jezelf te zijn. Deze mix van zorg op maat en zelfstandigheid maakt deze plek uniek. Het wooncomplex is voor mensen vanaf 21 jaar die zelfstandig wonen, maar daar wel wat ondersteuning bij nodig hebben.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de groepswoning is een gemeenschappelijke huiskamer waar je gebruik van kunt maken als je de gezelligheid op willen zoeken. In deze huiskamer kun je s avonds mee eten, of een koffie of thee komen drinken met andere bewoners.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner heeft een eigen studio met zit- en slaapruimte en sanitair.

Situering in wijk

Het appartementencomplex bevindt zich nabij het centrum en op enkele minuten loopafstand van het winkelcentrum. Veenendaal heeft goede bus- en treinverbindingen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Het wooncomplex is voor mensen vanaf 21 jaar die zelfstandig wonen, maar daar wel wat ondersteuning bij nodig hebben. Het is een 24 uurs locatie met een nachtdienst. Overdag zijn bewoners naar dagbesteding of werk. Je moet om kunnen gaan met het wonen in een gebouw waar particulieren en bewoners van Zideris door elkaar wonen. Je hebt een WLZ VG indicatie om in dit gebouw te kunnen wonen.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op Weverij 21a is s ochtends, een deel van de middag, s avonds en s nachts begeleiding aanwezig. Wanneer je hulp nodig hebt, kun je een afspraak maken met de begeleiding. Je doet ook veel zelfstandig. Overdag wanneer iedereen naar zijn of haar dagbesteding of werk is, is er geen begeleiding aanwezig.

De begeleiding helpt je bij het bereiken van je wensen en doelen. Samen kijken we waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en welke vaardigheden je kunt leren of bijhouden. Je leert hoe je zelf keuzes kunt maken en hoe je een zo zelfstandig mogelijk leven leidt. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.