Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Straelseweg in Venlo - Dichterbij

Terug naar overzicht

Aan de Straelseweg heeft Dichterbij drie (groeps-)locaties onder één dak. Op huisnummer 317A wonen volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking met een wat grotere zorgbehoefte.

Woning

Soort woning

Groepswoning, Overige woning, Eengezinswoning, Seniorenwoning

Omschrijving

De groepswoning heeft een heel gezellige huiskamer waar de bewoners graag zitten. Je kunt er op je gemakje muziek luisteren, samen snoezelen, knutselen en kleuren of je favoriete tv-programma kijken. Maar als je liever even naar je eigen kamer gaat, dan is dat ook goed. Of lekker naar buiten: een stukje rijden met de skelter, een wandelingetje maken of lekker schommelen in de tuin.

Indeling gemeenschappelijk deel

  • Huiselijke, gelijkvloerse woning
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Hoog-laag bad en andere aanpassingen
  • Grote aangelegde tuin met trampoline, schommel, kunstgrasveld en fietsenschuurtje

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De Straelseweg ligt in Het Ven, een soort wijk in Venlo. De weg is vrij druk, door verkeer richting het industrieterrein, winkelcentrum Trefcenter en bijvoorbeeld tuincentrum Leurs. Voor de woning ligt een ruim parkeerterrein en op 200 meter is een bushalte.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Gedragsproblemen, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Aan de Straelseweg heeft Dichterbij drie (groeps-)locaties onder één dak. Op huisnummer 317A wonen volwassenen en ouderen met een matige tot ernstige verstandelijke of meervoudige beperking met een wat grotere zorgbehoefte.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De bewoners zijn al wat ouder en dan lukken sommige dingen niet meer zo goed. De begeleiding helpt jou en je huisgenoten daarom met de persoonlijke verzorging. Maar wat je nog zelf kunt, mag je natuurlijk zelf doen. De begeleiders zorgen ook voor structuur en gezelligheid: samen met jou en je medebewoners maken ze 317A tot een echt thuis. Als jij het moeilijk vindt om te praten, kijken de begeleiders naar je mimiek en naar de gebaren die je maakt. Zo weten ze toch hoe jij je voelt en wat je nodig hebt.


Dagbesteding
Op huisnummer 317A houden we niet van haast. Daarom hoef je voor je dagbesteding niet op pad. Je kunt gewoon rustig de dag opstarten en daarna thuis leuke dingen doen. En lukt je dat een keertje niet? Geen probleem, dan is er morgen weer een dag!

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.