Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

BurgerCoaching Begeleid wonen studio’s in Waalwijk

Algemeen

BurgerCoaching Begeleid wonen studio’s in Waalwijk
Noorder parallelweg 19
5141GA Waalwijk
Telefoonnummer:
073 202 00 11
Zorgaanbieder:
BurgerCoaching

Doelgroep

Soort beperking
Licht verstandelijk, Gedraggestoord, licht verst., Autisme normaal begaafd, Overig
Omschrijving
Wonen is natuurlijk veel meer dan alleen een dak boven je hoofd en een eigen voordeur. Bij BurgerCoaching hebben we vanaf 1 oktober a.s. studio's waarin jij je veilig, vertrouwd en beschermd voelt in het centrum van Waalwijk. We weten dat een eigen studio bijdraagt aan jouw zelfredzaamheid. Hier doe je als starter ervaring op (1 tot 2 jaar ervaring) op het gebied van zelfredzaamheid, zodat je uiteindelijk kunt doorstromen naar een eigen woning.

Je bent 18 jaar of ouder (18- 27 jaar) en hebt een lichte verstandelijke beperking. Je hebt voor wonen bij ons een indicatie nodig van je gemeente, of een persoonsgebonden budget (PGB). Als je kiest voor ons dan bespreken we samen welke indicatie nodig is. Jouw gemeente is hiervoor het aanspreekpunt. Hiernaast heb je een eigen inkomen en dagbesteding.
Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
5
Open plaatsen
Voor informatie over beschikbaarheid van open plaatsen kunt u met onderstaande aanbieder contact opnemen
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Intensief
Behandeling
Geen
Omschrijving
Er is altijd de veiligheid van 24-uurs begeleiding in de nabijheid. Daarnaast krijgt iedere bewoner persoonlijke begeleiding die is ingepland op een manier en op tijden die passen bij die persoon en zijn/haar doelen. Wij werken niet met standaard oplossingen, maar voor ieder een passend plan. We werken met een klein team van professionele begeleiders. Elke bewoner heeft 1 vaste persoonlijk begeleiders die het aanspreekpunt is.

Woning

Type aanbieder
Beschermd wonen
Soort woning
appartement
Algemene beschrijving
Er zijn 5 studio's in het pand met ieder een eigen voordeur en huisnummer (35 tot 40 m2). Elk studio heeft een badkamer, keuken, slaapgedeelte, woongedeelte en toilet. Daarnaast is er ook een gezamenlijke huiskamer waar de bewoner welkom is. Winkels, OV en andere faciliteiten op loopafstand. Je betaalt als huurder een all-in prijs. Dat wil zeggen dat je een huurprijs betaalt inclusief gas, water, elektra en servicekosten. Ook kom je met deze studio in aanmerking voor huurtoeslag wat de woning betaalbaar maakt.
Indeling gemeenschappelijk deel
Een grote algemene ruimte waar men gebruik van kan maken.
Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
de beneden studio's beschikken over een tuin
Situering in wijk
Centrum
Bereikbaarheid
Winkels
<200m
Scholen
<200m
Kerk
<500m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure
Aanmelden voor interesse kan door een mail te sturen aan susanne@burgercoaching.nl. Je ontvangt dan meer informatie over de aanmeldprocedure.

Dit project is in samenwerking met de Huischmeesters.
Organisatie
BurgerCoaching
Contactpersoon
Susanne Verel
Tel: 0732020011
Mobiel: 0641034620
susanne@burgercoaching.nl
Website
http://www.burgercoaching.nl

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op