Wonen zonder beperking

Stumass Delft 4

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Stumass Delft 4 is gevestigd op de 5e etage van groot studentencomplex op de Campus van de TU in Delft. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje. Het is mogelijk een koelkast en/of elektrisch kookstel te plaatsen (niet inbegrepen). In de gemeenschappelijke ruimte van Stumass wordt er gekookt en samen gegeten.
Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een een elektronische sleutel (Saltobutton). Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw is een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig zijn. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Het complex is midden in de TUwijk Delft, vlakbij de TU Aula. De haagse hogeschool, TU delft en Inholland zijn op loop/fietsafstand. Het is 10 minuten fietsen naar Centraal Station, het centrum.
Beneden zit een kleine supermarkt, grotere supermarkten op 5-10min fietsafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Stumass (STUderen Met ASS) biedt een unieke combinatie van woonbegeleiding, studiebegeleiding én leefbegeleiding, waarbij je door één persoonlijk begeleider ondersteund wordt op het gebied van wonen, studeren en leven. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en het constructief kunnen werken naar zelfstandigheid en een diploma.
Stumass richt zich specifiek op hbo en wo studenten met autisme. Wij begeleiden jou op de punten waar jij het nodig hebt en je hebt de ruimte om zelf de dingen te doen die je beheerst. Op deze manier geef je samen met ons vorm aan jouw eigen “zorg op maat” en kun je zo zelfstandig mogelijk wonen, studeren en leven.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bij Stumass ondersteunen we bij het aanbrengen van structuur in jouw woonsituatie. We plannen samen het opstarten en uitvoeren van je huishouden en het op orde houden van je woonomgeving. We besteden aandacht aan het verkrijgen van een gezond leefritme, zonder dat dit alles ten koste gaat van jouw eigen voorkeuren. Ook ondersteunt Stumass bij het op orde houden van de financiën en administratie en het benaderen van instanties. Daarnaast ondersteunen wij je bij het studeren. We maken samen met jou een planning en ondersteunen je bij het uitvoeren ervan. Ook ondersteunen we je in de communicatie met studiegenoten. Wanneer dit zinvol en wenselijk is, gaan we mee naar afspraken of gesprekken van je opleiding. Verder kijken we samen met jou naar een toekomstperspectief gecreëerd met doelen. We helpen je bij het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning, het maken van een dag/weekplanning, het aangaan en onderhouden van vriendschappen en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.