Wonen zonder beperking

Stumass Delft 5

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het studentenhuis van Delft 5 beschikt over ruime kamers met een eigen wastafel. De kamers hebben grote ramen en veel licht. Er is een grote gemeenschappelijke ruimte en er zijn 2 keukens ter beschikking. Bij Stumass Delft 5 is het mogelijk om door te stromen naar een zelfstandige kamer (studio) met eigen douche, toilet en keukentje. Alle studenten kunnen gebruik maken van een overdekte fietsenstalling en de zelfstandige kamers hebben tevens een kelderbox.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Stumass Delft 5 is samen met Delft 1 onderdeel van een appartementencomplex met studentenhuisvesting midden in de TU wijk. De hogescholen en universiteit zijn op loopafstand. Het centraal station en de binnenstad van Delft liggen op 10 minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Stumass (STUderen Met ASS) biedt een unieke combinatie van woonbegeleiding, studiebegeleiding én leefbegeleiding, waarbij je door één persoonlijk begeleider ondersteund wordt op het gebied van wonen, studeren en leven. Dit zorgt voor duidelijkheid, overzicht en het constructief kunnen werken naar zelfstandigheid en een diploma.

Stumass richt zich specifiek op hbo en wo studenten met autisme. Wij begeleiden jou op de punten waar jij het nodig hebt en je hebt de ruimte om zelf de dingen te doen die je beheerst. Op deze manier geef je samen met ons vorm aan jouw eigen “zorg op maat” en kun je zo zelfstandig mogelijk wonen, studeren en leven.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bij Stumass ondersteunen we bij het aanbrengen van structuur in jouw woonsituatie. We plannen samen het opstarten en uitvoeren van je huishouden en het op orde houden van je woonomgeving. We besteden aandacht aan het verkrijgen van een gezond leefritme, zonder dat dit alles ten koste gaat van jouw eigen voorkeuren. Ook ondersteunt Stumass bij het op orde houden van de financiën en administratie en het benaderen van instanties. Daarnaast ondersteunen wij je bij het studeren. We maken samen met jou een planning en ondersteunen je bij het uitvoeren ervan. Ook ondersteunen we je in de communicatie met studiegenoten. Wanneer dit zinvol en wenselijk is, gaan we mee naar afspraken of gesprekken van je opleiding. Verder kijken we samen met jou naar een toekomstperspectief gecreëerd met doelen. We helpen je bij het vinden van een goede balans tussen inspanning en ontspanning, het maken van een dag/weekplanning, het aangaan en onderhouden van vriendschappen en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.