Wonen zonder beperking

’t Gebint

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Verdieping op de eerste etage in een appartementencomplex met meerdere doelgroepen (reguliere huurders, senioren)
De appartementen bestaan uit een woonkamer met ruime open keuken, slaapkamer, bergruimte, balkon, badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer met keuken en toegang tot dakterras, gelegen op de tweede verdieping van het complex. Hier worden collectieve activiteiten aangeboden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft een eigen balkon en een berging in de kelder. Woonkamer met open keuken, balkon, 1 slaapkamer, hal met bergruimte, badkamer met toilet, wastafel en douche met mogelijkheid tot plaatsing wasmachine.

Situering in wijk

Centraal, rustig en veilige woonomgeving, nabij voorzieningen

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Kandidaten dienen – bij voorkeur – afkomstig te zijn uit De Kempen/ het verzorgingsgebied van woningstichting De Zaligheden.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief

Omschrijving

Begeleiding vanuit indicatie afgegeven door de gemeente op basis van de WMO en Wlz. Er is dagelijks professionele begeleiding aanwezig.

Als je autisme hebt, heb je het altijd en overal. Autisme moet dan ook niet enkel en alleen behandeld worden in een behandelkamer van een instituut, autisme is een bijzonderheid die vraagt om ondersteuning op allerlei levensgebieden. Wanneer je dat nodig hebt, in een bepaalde fase van je leven. En vooral niet wanneer je dat niet nodig hebt. Bij het Regionaal Autisme Centrum zien we autisme als een onderdeel van je leven. Niet als een ziekte die geneest maar als een eigenschap waar je mee kunt leren omgaan.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.