Wonen zonder beperking

TALENT - BEGELEID WONEN VALKENBURG

Terug naar overzicht

Vanuit onze woonlocatie in Valkenburg bieden wij zorg aan 10 Talenten met ieder hun eigen studio met eigen faciliteiten. De woonlocatie is gelegen tegenover het station en op loopafstand van het centrum van Valkenburg.

Woning

Soort woning

Appartement, Studio

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Iedere studio is in het bezit van een keukenblok, badkamer en woon/slaapkamer.

Situering in wijk

De woonlocatie is gelegen tegenover het station in Valkenburg en op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op deze locatie wordt er zorg geboden aan bewoners boven de 18 die in staat zijn op redelijk zelfstandig niveau te functioneren. Ieder Talent is gekoppeld aan een ambulant begeleider die op een aantal momenten per week op afspraak bij het Talent langs komt. De intensiteit van zorg wordt onderling afgestemd afhankelijk van de opgestelde doelen. Dit kan dus per bewoner maar ook per fase verschillen. Naast deze geplande zorg momenten kunnen de Talenten te allen tijde terugvallen op de bereikbaarheidsdienst die 24 uur per dag bereikbaar is voor noodgevallen. Op deze locatie bieden wij Beschermd wonen zonder verblijf vanuit de WMO of zorg vanuit een WLZ-VPT leveringsvorm. Dit betekent dat iedere bewoner zelf verantwoordelijkheid is voor het betalen van de huur van de studio.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

1- Voor open plekken of meer informatie neem contact op met onze intaker (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De inhoud en intensiteit van de geboden ondersteuning wordt afgestemd per Talent, dit is afhankelijk van de opgestelde doelen vanuit het plan van aanpak.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.