Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thedinghsweert Zorggroep

Terug naar overzicht
Logo Thedingsweert

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Wij zijn bezig met de ontwikkeling van een kleinschalig wooninitiatief voor 12 (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en een indicatie VG 4, 5 of 6. Uitgangspunt van de zorg is de ontwikkelings- en groeimogelijkheid van iedere persoon afzonderlijk. Wij zien ieder mens met een beperking als een volwaardig persoon die zijn/haar eigen capaciteiten en talenten heeft, die wij actief ondersteunen om die verder tot ontwikkeling te brengen. De zorg is er juist op gericht het gezonde in ieder mens te zien. Iedere bewoner heeft een eigen appartement en er is een gemeenschappelijke ruimte. De bewoners krijgen de noodzakelijke structuur, ondersteuning en een rustige, veilige woonomgeving aangeboden. De zorg en de begeleiding zal worden afgestemd op de individuele behoeften van de verschillende bewoners.
Onze visie is: je ontmoet elkaar, je leert van elkaar, je onderneemt met elkaar. Op deze wijze wordt geleerd hoe het dagelijkse leven vorm wordt gegeven. Je leert ‘het leven’ leven.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking, Zintuiglijke beperking

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

12 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.