Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Almkerk

Terug naar overzicht
Logo Thomashuis Almkerk

In ons Thomashuis verlenen wij 24 uurs zorg, samen met ons vaste team streven wij ernaar om een zo fijn mogelijk leven te hebben met de bewoners.

Woning

Omschrijving

In ons Thomashuis verlenen wij 24 uurs zorg, samen met ons vaste team streven wij ernaar om een zo fijn mogelijk leven te hebben met de bewoners.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft zijn eigen kamer die hij of zij zelf met familie heeft ingericht..

Situering in wijk

Het Thomashuis staat midden in het dorp Almkerk en heeft veel ruimte om het huis en in het dorp horen onze bewoners er echt bij.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Omschrijving

Wij vinden het belangrijk dat naast het groepsgebeuren er ruimte en tijd is voor de individuele aandacht en begeleiding van de bewoner. Vanuit het dorp zijn er dan ook veel vrijwilligers betrokken bij de bewoners van het Thomashuis.

Sinds Februari 2022 hebben we ook onze eigen dagbesteding; Zie Je Zoo, een gezellig winkeltje, waar onze bewoners zelfgemaakte cadeautjes verkopen.

We trekken er met de bewoners ook regelmatig op uit naar bijvoorbeeld: de Biesbosch, Woudrichem of een van de andere leuke plaatsen in de regio.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.