Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Aan de Boerhaavestraat en de Goirkestraat in Tilburg wonen 10 tot 13 jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. In deze twee grote herenhuizen kunnen zij rekenen op 24-uursbegeleiding. De huidige bewoners hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische pr...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het grote herenhuis ligt in een rustige wijk van Tilburg. Er is een tuin, gezamenlijke leefkeuken en op alle kamers is internet en tv aansluiting aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamelijke leefkeuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Vrijstaande herenhuis met ruime tuin gelegen in een rustige wijk van Tilburg. Het ligt dichtbij het centrum van de stad en vele faciliteiten in de omgeving.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Aan de Boerhaavestraat en de Goirkestraat in Tilburg wonen 10 tot 13 jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. In deze twee grote herenhuizen kunnen zij rekenen op 24-uursbegeleiding. De huidige bewoners hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische problemen, schulden of gebrek aan structuur en daginvulling. Het wonen in een Jan Arendshuis is gericht op persoonlijke ontwikkeling en zelfredzaamheid, zodat je uiteindelijk zelfstandig kunt gaan wonen.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Minimaal ZZP GGZ03c of VG03
ZIN

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.