Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Aan de Boerhaavestraat en de Goirkestraat in Tilburg wonen 10 tot 13 jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. In deze twee grote herenhuizen kunnen zij rekenen op 24-uursbegeleiding. De huidige bewoners hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische pr...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Mooi vrijstaand herenhuis met 13 kamers verdeeld over 3 verdiepingen. Er is een gezamenlijke leefkeuken, een grote tuin en op alle kamers is internet en tv aansluiting aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Het huis is dichtbij het centrum van de stad Tilburg met veel faciliteiten in de omgeving.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Aan de Boerhaavestraat en de Goirkestraat in Tilburg wonen 10 tot 13 jongvolwassenen van 18 t/m 30 jaar. In deze twee grote herenhuizen kunnen zij rekenen op 24-uursbegeleiding. De huidige bewoners hebben te maken met meerdere problemen die elkaar beïnvloeden, zoals een verslaving, psychische problemen, schulden of gebrek aan structuur en daginvulling. Het wonen in een Jan Arendshuis is gericht op persoonlijke ontwikkeling en de zelfredzaamheid, zodat je uiteindelijk zelfstandig kunt gaan wonen.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Minimaal ZZP GGZ03c of VG03
ZIN

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.