Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Trainingshuis NAH Tilburg

Terug naar overzicht
Logo Siza

Trainingshuis NAH Tilburg is een woonlocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in Tilburg Noord. Je woont in een appartement op de begane grond met een eigen keuken, badkamer en tuintje. Je woont één tot anderhalf jaar in het Trainingshuis NAH Tilburg.

Woning

Soort woning

Appartement, Trainingshuis

Omschrijving

Er zijn tien appartementen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Je kunt gebruikmaken van de gezamenlijke huiskamer, keuken en fitnessruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Je woont in een appartement op de begane grond met een eigen keuken, badkamer en tuintje.

Situering in wijk

De locatie is gehuisvest in Tilburg Noord, dicht bij winkels en openbaar

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Omschrijving

In Trainingshuis NAH Tilburg wonen mensen vanaf 18 jaar. Alle medewerkers zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met NAH.

Aantal bewoners

10

Begeleiding

Enige

Behandeling

Enige

Omschrijving

Je woont één tot anderhalf jaar in het Trainingshuis NAH Tilburg. In die tijd krijg je een intensief trainingstraject waarin je toewerkt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. Je kunt bij ons terecht als je NAH kort geleden is ontstaan of juist langer geleden en je een nieuwe trainingsvraag hebt.


We gaan uit van jouw trainingsvraag. Om die goed te kunnen beantwoorden, bieden we maatwerk. Je krijgt praktische ondersteuning in onder andere je huishouden en administratie doen en training in sociaal-emotioneel functioneren. Bijvoorbeeld bij rouwverwerking en het omgaan met karakterverandering. Ook ondersteunen we je bij het halen van je revalidatiedoelen. En bij alles betrekken we je familie en/of betrokken naasten.

Specialisatie

In Trainingshuis NAH Tilburg wonen mensen vanaf 18 jaar. Alle medewerkers zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met NAH.

Het team

Het team bestaat uit (regie)begeleiders, een teamleider en een GZ-psycholoog. We werken
nauw samen met medisch specialisten en behandelaren zoals fysiotherapeuten. Ook overleggen we eventueel met letselschadeadviseurs en bewindvoerders. Je hebt je eigen regiebegeleider. Dit is het eerste aanspreekpunt voor jou en je familie. Bijvoorbeeld bij vragen over zorg en begeleiding

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.