Wonen zonder beperking

Triasdijk 2 S&L zorg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Kleinschalige woonvoorziening met een afgeschermde tuin. Gelegen in een rustige woonwijk. Nabij Sterrebos gelegen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonvoorziening is opgedeeld in 2 huizen. Triasdijk 2 en Triasdijk 4, waar plaats is voor 5 cliënten per huis. De cliënten maken met zijn alle gebruik van de woonkamer, de keuken en de sanitaire voorzieningen. De woningen hebben een eigen voor-en achtertuin. Triasdijk 2 en 4 hebben die voorzieningen ieder apart, de woonkamers zijn wel middels een tussendeur toegankelijk voor elkaar. Tevens geldt dit ook voor de gangen op de bovenverdieping, waar de slaapkamers zijn.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Triasdijk 2 heeft beneden een slaapkamer, een woonkamer, een kantoortje voor personeel, een keuken en een toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers een badkamer met douche, bad en toilet. Er is tevens een apart toilet aanwezig en een washok met wasmachine en droger.

Situering in wijk

Ligt in de wijk de dijken in Roosendaal op circa 500 meter van de hoofdlocatie Sterrebos en op redelijke loopafstand van het Dijkcentrum (klein winkelcentrum)

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Er is een VG ZZp 3, 4 of 6 vereist. Er wordt 24-uurs begeleiding en zorg geboden in de directie nabijheid van de cliënt. 's Nachts word er gebruik gemaakt van de centrale nachtdienst, waarvan de nachtpost zich bevindt op het terrein van Sterrebos.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.