Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Triasdijk 4 S&L Zorg

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Kleinschalige woonvoorziening met een afgeschermde tuin. Gelegen in een rustige woonwijk. Nabij Sterrebos gelegen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woonvoorziening is opgedeeld in 2 huizen. Triasdijk 2 en 4, waar plaats is voor 5 cliënten per huis. De cliënten maken met zijn alle gebruik van de woonkamer, de keuken en de sanitaire voorzieningen. De woningen hebben een eigen voor- en achtertuin. Trasdijk 2 en 4 hebben die voorzieningen ieder apart, de woonkamers zijn wel middels een tussendeur toegankelijk voor elkaar. Tevens geldt dit ook voor de gangen op de bovenverdieping, waar de slaapkamre zijn.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Triasdijk 4 heeft beneden een slaapkamer die grenst aan een extra badkamer, waarin zich een douche en toilet bevind, een woonkamer, een keuken en een toilet. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 slaapkamers een badkamer en een douche, bad en toilet.

Situering in wijk

Ligt in de wijk de Dijken in Roosendaal op circa 500 meter van de hoofdlocatie Sterrebos en op redelijke loopafstand van het Dijkcentrum (klein winkelcentrum)

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

5

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt 24-uurs begeleiding en zorg aangeboden in de directie nabijheid van de cliënt. 's Nachts word er gebruik gemaakt van de centrale nachtdienst, waarvan de nachtpost zich bevindt op het terrein van Sterrebos.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.