Wonen zonder beperking

Unieke Thuiszorg

Terug naar overzicht
Logo Unieke thuiszorg

Unieke thuiszorg heeft een kleinschalig wooncomplex bestaande uit 12 studio's. Er is 24-uurs zorg aanwezig. Ze zijn voorzien van een eigen keuken, woonkamer/slaapkamer, douche en toilet. De studio's zijn gelegen in Ellecom, in een rustige woonwijk. Dichtbij uitvalswegen zoals Dieren, Arnhem en Ap...

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Wonen in Ellecom, een prikkelarme omgeving met 24 uurs zorg. Gericht op een zo zelfstandig mogelijk leven, met ondersteuning waar nodig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rustige woonwijk, nabij de bossen en uitvalswegen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Unieke thuiszorg heeft een kleinschalig wooncomplex bestaande uit 12 studio's. Er is 24-uurs zorg aanwezig. Ze zijn voorzien van een eigen keuken, woonkamer/slaapkamer, douche en toilet. De studio's zijn gelegen in Ellecom, in een rustige woonwijk. Dichtbij uitvalswegen zoals Dieren, Arnhem en Apeldoorn.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

VG3-VG4 VG6 indicatie

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.