Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Van Wassenaerplein

Terug naar overzicht

Op het Van Wassenaerplein wonen volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Je leeft in kleine groepen, verdeeld over vijf verschillende woningen. We begeleiden je hier bij het ouder worden en het omgaan met dementie. Je woont in een huiselijke en veilige sfeer.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Elke woning heeft een huiskamer met open keuken en een balkon. Je krijgt een eigen slaapkamer. Het Van Wassenaerplein bestaat uit drie verdiepingen. De bovenwoningen 1B en C en 1D en E zijn via tussendeuren met elkaar verbonden. Woning 1A bevindt zich op de begane grond.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

* Verbonden met zorgcentrum Wijdezorg, locatie de Aarhoeve * Landelijke ligging

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op het Van Wassenaerplein wonen volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. Je leeft in kleine groepen, verdeeld over vijf verschillende woningen.

Je woont in een huiselijke en veilige sfeer. We betrekken je bij dagelijkse taken, zoals boodschappen doen en koken en bieden je een zinvolle dagbesteding (op onze locatie in Nieuwveen of onze dagbestedingslocatie aan huis). Zo blijf je zo vitaal en zelfstandig mogelijk. Maar je krijgt ook alle zorg die je nodig hebt, zoals hulp bij wassen, aankleden en eten. De groepssamenstelling is verschillend, zowel in leeftijden, als in zorgvraag. Er wonen mensen met een verstandelijke beperking die voorheen zelfstandig woonden en nu wat meer hulp nodig hebben (1A), mensen die ouderdomsproblematiek ervaren (1B/C), en volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking en bijkomende lichte psychiatrische problematiek (1D/E).

Aantal bewoners

32

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.