Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Verdandi (DeSeizoenen)

Terug naar overzicht
Logo De Seizoenen

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Op de ‘De Groote Modderkolk’, een open erf waar iedereen welkom is, staat de woonboerderij van Verdandi en ook het beheerkantoor Oost-Veluwe, van Vereniging Natuurmonumenten.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

  • Woonlocatie woonboerderij GMK te Loenen.
  • Groepswoning Helios
  • Appartementen Helios

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Op de ‘De Groote Modderkolk’, een open erf waar iedereen welkom is, staat de woonboerderij van Verdandi en ook het beheerkantoor Oost-Veluwe, van Vereniging Natuurmonumenten, waarmee we een samenwerkingsverband hebben. In de boerderij wordt 24-uurs zorg geboden en er wonen tien jong volwassenen met een verstandelijke beperking. De Groote Modderkolk heeft 4 werkgebieden: dieren en erf, moestuin en kas, theeschenkerij en groen. Helios geeft 24-uurs zorg aan meervoudig complex gehandicapten en mensen die begeleid wonen. Daarnaast heeft Verdandi een creatieve werkplaats, ’t Atelier in Loenen, waar o.a. met wol gewerkt wordt.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Verdandi biedt een beschermde, veilige woonplek voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er wordt gewerkt, gekookt, gefeest, gewassen, gelachen, gehuild, kortom volop geleefd. Op deze manier wordt geleerd hoe het dagelijks leven eruit ziet, wat het van je verlangt en wat het je geeft.

Er is op beide locaties een team van begeleiders met een meewerkend teamleider. Alle bewoners van Verdandi hebben een persoonlijk begeleider die de directe zorgbelangen behartigt en contact houdt met ouders, wettelijk vertegenwoordigers of betrokken instanties en probeert te helpen met het opbouwen en onderhouden van een sociaal netwerk.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.