Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Zideris eigenzinnige zorg

In deze woning wonen clienten die hulp nodig hebben op het gebied van sociale redzaamheid. Voor de ADL hebben deze clienten regelmatig behoefte aan ondersteuning en stimulatie. De professionele ondersteuning van Zideris is erop gericht het welzijn van de client te bevorderen en zorg te bieden waa...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Wonen in de Verfmolen betekent met ondersteuning wonen in een plezierige wijk. De Verfmolen ligt aan de rand van het dorp in de woonwijk Molenland. De woonwijk ligt in een rustige kindvriendelijke omgeving.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning bestaat uit 2 gezamenlijke huiskamers, keuken en sanitair.Aan de voorkant van het pand is een pleintje met speeltoestellen voor kinderen. aan de achterkant ligt d etuin over de gehele breedte van het pand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen zit-slaapkamer.

Situering in wijk

Het dorp met de winkels ligt op een afstand van 1.5 km. Clienten kunnen hier lopend of op de fiets naar toe. Kunnen zij dit niet, dan is er een mogelijkheid om regelmatig met begeleiding in de Ziderisauto naar het dorp te gaan. Het dorp is goed bereikbaar met de bus.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In deze woning wonen clienten die hulp nodig hebben op het gebied van sociale redzaamheid. Voor de ADL hebben deze clienten regelmatig behoefte aan ondersteuning en stimulatie. De professionele ondersteuning van Zideris is erop gericht het welzijn van de client te bevorderen en zorg te bieden waar die nodig is. Dat gebeurt in een sfeer die veiligheid en geborgenheid biedt. Om de gewenste begeleiding te kunnen realiseren is het nodig dat clienten beschikken over een zorgzwaartepakket VG04 - VG05 of VG06

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De geboden zorg en ondersteuning is gericht op stabilisatie en ontwikkeling. De zorgverlening is voortdurend in nabijheid te leveren. Het individueel ondersteuningsplan van de client vormt de basis voor de ondersteuning. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching. Overdag gaan de clienten naar het dagcentrum of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.