Wonen zonder beperking
Logo Philadelphia

Doelgroep VG 3 + 4. De clïenten hebben een matig verstandelijke beperking. Zij zijn overdag niet aanwezig op de locatie en hebben dus een vorm van opvang overdag. De locatie richt zich op cliënten met een matige zorgvraag die op een harmonieuze manier met elkaar kunnen samenwonen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De locatie bestaat uit 2 gebouwen die tegenover elkaar gesitueerd zijn. Iedereen heeft een eigen appartement en heeft de gelegenheid om de gezamelijke ruimtes op te zoeken. Roelstoeltoegankelijkheid op de begane grond.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Midden in het centrum van Huissen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Doelgroep VG 3 + 4.
De clïenten hebben een matig verstandelijke beperking. Zij zijn overdag niet aanwezig op de locatie en hebben dus een vorm van opvang overdag. De locatie richt zich op cliënten met een matige zorgvraag die op een harmonieuze manier met elkaar kunnen samenwonen.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

De cliënten krijgen zoveel mogelijk individuele ondersteuning in hun eigen appartement. Het ondernemen van gezellige dingen met elkaar is een belangrijk aspect van het wonen op de Vicarie. De manier en intensiviteit van begeleiding is afhankelijk van de vraag van de cliënt.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.