Wonen zonder beperking

Villa Ramon

Terug naar overzicht
Logo Philadelphia

Doelgroep: VG 3 en 4. De cliënten hebben een lichte tot matig verstandelijke beperking. Zij zijn overdag niet aanwezig op de locatie en hebben dus een vorm van opvang overdag. De locatie richt zich op cliënten met een matige zorgvraag die op een harmonieuze manier met elkaar kunnen samenwonen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De locatie bestaat uit 13 zit-/slaapkamers die op 3 verdiepingen zijn gesitueerd. Er is geen lift aanwezig. Locatie is (op begane grond) geschikt voor mensen met een visuele en auditieve handicap en is rolstoeltoegankelijk.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

De locatie is gelegen in een woonwijk in de buurt van winkels en het NS. Ook is er een sportaccomodatie in directe omgeving. Het centrum van Elst is op loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Doelgroep: VG 3 en 4.
De cliënten hebben een lichte tot matig verstandelijke beperking. Zij zijn overdag niet aanwezig op de locatie en hebben dus een vorm van opvang overdag. De locatie richt zich op cliënten met een matige zorgvraag die op een harmonieuze manier met elkaar kunnen samenwonen.

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

De cliënten krijgen zoveel mogelijk individuele ondersteuning in hun eigen appartement. Het ondernemen van gezellige dingen met elkaar is een belangrijk aspect van het wonen op de Villa Ramon. De manier en intensiviteit van begeleiding is afhankelijk van de vraag van de cliënt.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.