Wonen zonder beperking

Je woont hier in een woonwijk aan de rand van Amsterdam noord. Het kleine winkelcentrum is vlakbij. Met de bus ben je zo in het grote winkelcentrum. En ook ben je zo bij de kapperstand. Daar kun je zelf naartoe. een bus naar het grote winkelcentrum in Amsterdam noord.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

De woning is rustig gelegen in een hofje. Er zijn op de locatie twee ruime woonkamers met een aangrenzende keuken. Iedere cliënt heeft een eigen zit-slaapkamer. Sommige slaapkamers grenzen aan de tuin.

Indeling gemeenschappelijk deel

Sanitair wordt gedeeld.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rustig gelegen in Amsterdam Noord Tuindorp Oostzaan.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Je woont hier in een woonwijk aan de rand van Amsterdam noord. Het kleine winkelcentrum is vlakbij. Met de bus ben je zo in het grote winkelcentrum. En ook ben je zo bij de kapperstand. Daar kun je zelf naartoe. een bus naar het grote winkelcentrum in Amsterdam noord. In de Virgohof woon je op de begane grond. Sommige kamers grenzen aan de tuin. Er zijn twaalf cliënten. Tussen de 50-75 jaar.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Ondersteuning op basis van ZZP VG 3 en 4. Alle kamers zijn op de begane grond gelegen. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. Overdag zijn ze niet altijd direct op de locatie aanwezig vanwege begeleiding van clienten bij afspraken. Wel telefonische bereikbaarheid.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.