Wonen zonder beperking

Vlasakkerstaete

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Deze prachtige nieuwbouwlocatie is in de zomer van 2017 opgeleverd en sindsdien een thuis voor veertig mensen met een verstandelijke beperking. Iedere bewoner heeft een eigen zit-slaapkamer met badkamer. Daarnaast zijn er ook een aantal gemeenschappelijke ruimtes voor ontmoeting, ontspanning en recreatie. Er is een gezamenlijke keuken en wasruimte, een gezamenlijke woonkamer per woongroep, snoezelruimtes en een grote tuin. Alle bewoners hebben dus een ruimte voor henzelf, maar ook een plek om samen te zijn.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving.

Aantal bewoners

40

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Op de begane grond wonen mensen die naast begeleiding ook verpleging en verzorging nodig hebben. Op de eerste etage krijgen bewoners intensieve begeleiding. We willen voor de bewoners een zorgzame en veilige omgeving creëren ‘zoals thuis’. We stimuleren de bewoners in hun mogelijkheden en het bouwen van relaties met anderen. Dit alles in nauwe samenwerking met de ouders en verwanten.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.