Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Seniorenwoning

Omschrijving

Optimale zorg, een gezellig verenigingsleven en een bruisend Grand Café. Kom binnen bij Werkeren en ervaar het zelf! Gelegen aan de rand van het levendige winkelcentrum in Stadshagen, met het natuurschoon van het Twistvlietpark om de hoek. Wij zijn gevestigd in een modern gebouw samen met Gezondheidshuis Stadshagen. Wel zo makkelijk al die voorzieningen in de buurt. Wij nodigen u ook van harte uit in ons Grand Café. Even genieten van een goede kop koffie of gezellig samen een kaartje leggen. De muurgrote afbeeldingen van de Peperbus geven u een gevoel van thuiskomen. Natuurlijk staat de zorg bij ons centraal. Wij bieden verpleging en verzorging op maat in mooie, ruime zorgappartementen. Welke zorg IJsselheem ook verleent, uw wens staat altijd centraal! Ook zijn er in het complex appartementen te huur voor ouderen die graag in een beschermde omgeving wonen en faciliteiten dichtbij willen benutten. Kortom, Werkeren is dé plek om anderen te ontmoeten!

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Werkeren biedt verschillende vormen van wonen die aansluiten bij uw situatie en wensen. - Zorgappartementen Wonen in een zorgappartement betekent wonen in een omgeving waarin een team van professionals dag en nacht klaar staat om verpleging, verzorging en begeleiding te bieden wanneer u dat nodig heeft. De zorgappartementen zijn bestemd voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen en beschikken over een zorgindicatie. - Wonen voor mensen met een psychiatrische aandoening In Werkeren is een speciale woonvorm voor ouderen met een psychiatrische aandoening. U woont geheel zelfstandig, maar wij bieden u gedurende de dag structuur en stabiliteit op een manier die bij u past. - Kortdurend verblijf Ook voor tijdelijke zorg kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld als door ziekte, na een ziekenhuisopname of door afwezigheid van mantelzorgers het tijdelijk niet mogelijk is om thuis te wonen. - Huren In Werkeren kunt u ook een appartement huren.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Overig, Psychische beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.