Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking
Logo Zideris eigenzinnige zorg

Als je in de Weverij woont, heb je een eigen studio met een keukenblok en een badkamer. Op Weverij 35 is een woonkamer met een keuken waar je samen met andere bewoners kunt eten, een kop koffie en thee kunt drinken, of samen een spelletje kunt spelen.

Woning

Omschrijving

Welkom op de Weverij 35 in Veenendaal. Alle bewoners van de Weverij hebben een eigen woonstudio met keukenblok en eigen sanitair. Weverij 35 is een 24 uurs voorziening met een gemeenschappelijke ruimte waar je gezellig mee kunt eten, of samen een kop koffie of thee kan drinken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke woonkamer en eetkamer

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Studio met woon en slaapgedeelte. Elke studio heeft een keukenblok en eigen sanitair.

Situering in wijk

In het centrum van Veenendaal. De Weverij bevindt zich in een woon zorg appartementencomplex waar ook particulieren (voornamelijk senioren) wonen.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De bewoners binnen deze woning hebben een matige tot licht verstandelijke beperking. De bewoner moet om kunnen gaan met een eigen appartement binnen een beschermende omgeving. De bewoner moet in staat zijn om externe dagbesteding te volgen.

Aantal bewoners

12

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Begeleiding is individueel en groepsgericht. Op individueel gebied wordt er o.a. gewerkt aan de eigen doelen en wensen. Er wordt gekeken waarin bewoners zich kunnen ontwikkelen, en gewerkt aan het opdoen of onderhouden van vaardigheden, het (leren) eigen keuzes kunnen maken en het stimuleren van (meer) zelfredzaamheid.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.