Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning is gelegen aan de rand van de Warande in Tilburg West. Het Witte Huys straalt rust en regelmaat uit. Mede ook door de groene omgeving en grote tuin. In ons eigen weiland lopen tamme schapen en lammetjes.

Indeling gemeenschappelijk deel

De grote gemeenschappelijke woonkamer heeft een keuken, gezellige zithoek met TV en radio.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De kamers zijn circa 20 m2 groot. Er bevinden zich 5 kamers aan de achterkant, uitkijkend op de grote tuin. De 2 andere kamers, kantoor en gemeenschappelijke ruimte bevinden aan de voorkant uitkijkend op de binnenplaats met terras.

Situering in wijk

Aan de rand van de Warande en dichtbij het Paletplein waar zich de winkels bevinden. Bushalte richting centrum op 5 min loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Het "Witte Huys" is gevestigd aan de Zwartvenseweg. Een bijzonder mooie locatie met ruime kamers, een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en gemeenschappelijk sanitair (2 badkamers en 2 toiletten).
De ligging is uniek te noemen. Aan de rand van het bos "de Warande", maar ook dichtbij de winkels van het Paletplein en openbaar vervoer.
Het Witte Huys heeft een grote tuin met veel ruimte om te recreëren en het doen van dagbesteding.

In het Witte Huys kan je wonen met een WMO indicatie.
Wij werken op basis van het PGB, voor een eventuele omzetting of verandering kunnen wij u helpen. Bij ons kun je zowel beschermd als begeleid wonen. Dit is afhankelijk van je zorgvraag en indicatie. Als kleine organisatie kunnen wij snel de begeleiding opschakelen naar 24/7 in bijvoorbeeld crisissituaties.

Het Boeijend Huys verzorgd ook dagbesteding en indien nodig voor het vervoer naar de dagbestedingslocaties.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige, Gemiddeld

Omschrijving

Onze medewerkers hebben jaren ervaring in het begeleiden en verzorgen van cliënten met een VG en een GGZ C indicatie. Zowel in een 24 uur begeleiding als Begeleid Zelfstandig Wonen concept. Maar ook Ambulante hulpverlening behoort tot onze expertise.
Wij zijn geschoold in het begeleiden van cliënten met een ASS en een verstandelijke handicap. Daarbij hebben wij zelf een zelfstandigheidstraining geformuleerd wat zijn diensten al ruimschoots heeft bewezen.
Behandeling verzorgen wij in samenwerking met andere partners.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.