Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen in een appartement met zorg op afstand

Terug naar overzicht

Geheel zelfstandig wonen; zorg, ondersteuning en begeleiding op afstand. In overleg bekijken we graag welke woonvorm het beste past bij jouw indicatie en behoefte aan zorg, ondersteuning, begeleiding en behandeling

Woning

Omschrijving

Gelegen in een gezellig en een leuk stukje van de wijk aan een doorgaande weg een keurig onderhouden zelfstandige Studio bovenwoning gesitueerd op de 1ste verdieping met eigen berging . Dit appartement beschikt over een prettige indeling met veel lichtinval, goede slaapkamers, een nette badkamer en voorzien van houtenkozijnen met dubbele beglazing. .

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Indeling

Middels open portiek toegang tot de woning gelegen op de 1e etage; voordeur; hal met toilet en toegang tot de volgende ruimtes; woon- en eetkamer (6.59 x 3.63); badkamer (2.60 x 2.28) met wastafelmeubel, douche, designradiator en wasmachineaansluiting; keuken (2.86 x 2.15) met inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, koel-vriescombinatie, oven en opstalplaats cv-ketel; slaapkamer I (3.16 x 2.71) gelegen aan de voorzijde; slaapkamer II (4.11 x 2.83) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon; slaapkamer III (3.83 x 2.60) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon.Balkon- Balkon (7.05 x 0.88) met berging (0.86 x 0.80)

Situering in wijk

Locatie:

Door de centrale ligging bevinden zich in de directe nabijheid het centrum van Rijswijk (Herenstraat), diverse scholen (o.a. Haagse Hogeschool), winkels (o.a. Megastores), openbaar vervoer (tram 1, 15, 16 en 17), NS Station Hollands Spoor, divers uitvalswegen en de snelwegen A-4 en A-13. Kortom een leuke woning op een centrale locatie.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.