Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

WelzijnZorgt Den Haag- Ambulante begeleiding / beschermd wonen

Terug naar overzicht

De begeleiding is op afroep beschikbaar. Samen met jouw vaste begeleider maak je afspraken over hoe jouw begeleiding eruit ziet. We werken er samen aan zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en zoveel mogelijk gewoon je eigen leven kunt leiden, met extra ondersteuning waar nodig.

Woning

Omschrijving

Gelegen in een gezellig en een leuk stukje van de wijk aan een doorgaande weg. Het is een keurig onderhouden zelfstandige Studio (bovenwoning) gesitueerd op de 1ste verdieping met eigen berging.

Dit appartement beschikt over een prettige indeling met veel lichtinval.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Indeling

Middels open portiek toegang tot de woning gelegen op de 1e etage; voordeur; hal met toilet en toegang tot de volgende ruimtes; woon- en eetkamer (6.59 x 3.63); badkamer (2.60 x 2.28) met wastafelmeubel, douche, designradiator en wasmachineaansluiting; keuken (2.86 x 2.15) met inbouwapparatuur o.a. 4-pitsgasfornuis met afzuigkap, koel-vriescombinatie, oven en opstalplaats cv-ketel; slaapkamer I (3.16 x 2.71) gelegen aan de voorzijde; slaapkamer II (4.11 x 2.83) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon; slaapkamer III (3.83 x 2.60) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het balkon.Balkon- Balkon (7.05 x 0.88) met berging (0.86 x 0.80)

Situering in wijk

Locatie:

Door de centrale ligging bevinden zich in de directe nabijheid het centrum van Rijswijk (Herenstraat), diverse scholen (o.a. Haagse Hogeschool), winkels (o.a. Megastores), openbaar vervoer (tram 1, 15, 16 en 17), NS Station Hollands Spoor, divers uitvalswegen en de snelwegen A-4 en A-13. Kortom een leuke woning op een centrale locatie.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

1

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.