Wonen zonder beperking

Wonen in Voorthuizen met zorg en begeleiding van De Rozelaar

Terug naar overzicht

Woning

Omschrijving

In De Rozenhof heb je je eigen appartement, met slaapkamer, badkamer en keuken. Op beide etages is een centrale woonkamer.

Indeling gemeenschappelijk deel

De Rozenhof ligt vlakbij het centrum van Voorthuizen, dus we gaan regelmatig samen naar het dorp. We doen spelletjes en we zorgen met elkaar voor het huishouden. Je familie is natuurlijk welkom! Iedereen gaat naar de eigen dagbesteding.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Voor volwassenen in de leeftijd van 18-50 jaar met een matige verstandelijke beperking.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Om bij ons te kunnen wonen is een WLZ-indicatie nodig met een VG03-03. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, op 'spitsmomenten' zijn er 2 begeleiders aanwezig. Vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie begeleiden we cliënten naar meer zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling. Het bieden van een veilige, duidelijke en voorspelbare omgeving is daarbij van groot belang.
Wij kunnen op deze woning geen intensieve lichamelijke ondersteuning aanbieden, ook verbaal en fysiek grensoverschrijdend gedrag past niet binnen het groepsprofiel.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.