Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Jos Klijnenlaan

Terug naar overzicht

Aan de Jos Klijnenlaan zijn 21 appartementen gesitueerd in een flatgebouw. Hier wordt aan 21 verstandelijk beperkte mensen 24-uurs zorg geboden.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Dit appartementencomplex bestaat uit 3 etages met 21 appartementen gesitueerd in de wijk Zuidhof. Iedere cliënt beschikt over een ruim appartement voorzien van balkon.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het pand is voorzien van 2 gemeenschappelijke ruimtes waar men naar eigen behoefte kan eten, koffie/thee drinken, t.v. kijken en in elkaars gezelschap kan verkeren. Men kan gebruik maken van een warme maaltijd voorziening.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elk appartement is voorzien van een aparte slaapkamer en zit-/woongedeelte met kitchenette, een badkamer met wasmachineaansluiting en een bergruimte in het souterrain. Tevens heeft ieder appartement een balkon.

Situering in wijk

De locatie is gelegen in de woonwijk Zuidhof vlak naast het winkelcentrum van Geleen Zuid. Nabijgelegen vindt u een buurthuis, een supermarkt, bakker, drogisterij, kapsalon, medisch centrum, fysiotherapeut en treinstation Geleen Oost.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

Er wonen cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking. De ondersteuning is gericht op (pedagogische) begeleiding en verzorging. Cliënten variëren in leeftijd, cognitief niveau en mate van zelfstandig functioneren.

Aantal bewoners

21

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Cliënten variëren qua niveau van functioneren, waar bij de ene cliënt het accent ligt op verzorging en bij de andere cliënt op begeleiding. Soms is er ook sprake van verzorging, controle of overname van de ADL. Andere cliënten zijn zelfstandiger en krijgen begeleiding op afstand. De begeleiding is altijd op maat van de cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.