Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Lindenheuvel

Terug naar overzicht

Het kleinschalige appartementencomplex is geschikt voor cliënten die behoefte hebben aan ondersteuning in de vorm van begeleid wonen in de wijk.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning

Omschrijving

Aan de Lavendelstraat bevindt zich het hoofdgebouw met begane grond. De 1e en 2e etage wordt bewoond door 13 cliënten. Aan de Burgemeester Lemmensstraat 7 wonen 12 cliënten in de appartementen.

Indeling gemeenschappelijk deel

In het hoofdgebouw bevindt zich op de begane grond de keuken, kantoor en gezamenlijke ontmoetingsruimte. Op zowel de 1e als 2e etage 6 cliëntenkamers met gezamenlijke badkamer/ douche en gezellige huiskamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft 2 slaapkamers, een keuken, een badkamer, een balkon en een zit-/woonkamer. Er is ruimte voor een aansluiting van de wasmachine/droger, een berging en grote bergruimte begane grond voor bijvoorbeeld opslag en stalling van de fiets.

Situering in wijk

Het appartementencomplex ligt centraal in de wijk Lindenheuvel op korte (loop)afstand tot het treinstation, de winkels, het medisch centrum etc.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Psychiatrische beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Er wonen cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking. De ondersteuning is gericht op (pedagogische) begeleiding en verzorging. Cliënten variëren in leeftijd, cognitief niveau en mate van zelfstandig functioneren.

Aantal bewoners

25

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Cliënten variëren in niveau van functioneren. Waar bij de ene cliënt het accent ligt op verzorging, ligt het accent bij de andere cliënt op begeleiding. Cliënten in het hoofdgebouw hebben relatief gezien wat meer begeleiding nodig en maken veel gebruik van de algemene ruimtes. Vaak is er ook sprake van verzorging, controle of overname van de ADL. Cliënten in de appartementen zijn zelfstandiger en krijgen begeleiding op afstand. De begeleiding is altijd op maat van de cliënt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.