Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen met begeleiding in Megen bij Oss

Terug naar overzicht

Onder de Bomen ondersteund mensen met verschillende vragen en behoeftes. Elke bewoner heeft een eigen studio en samen met de bewoner wordt er een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt . In dit ontwikkelplan wordt er met de bewoners gewerkt aan de wensen en mogelijkheden van elk individu. Er is 24 uur...

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Elke bewoner heeft zijn eigen studio of appartement. De studio is voorzien van een eigen keuken, badkamer , gordijnen , vloer, wifi en de huur is inclusief.Wij werken met scheiden van wonen en zorg.

Indeling gemeenschappelijk deel

De keuken is een gemeenschappelijke ruimte waar men elkaar kan ontmoeten en gezamenlijk kan koken als daar behoefte aan is. Verder zijn er nog meer gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw waar men de mogelijkheid heeft om activiteiten te ondernemen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke wooneenheid heeft een eigen badkamer, keuken

Situering in wijk

Aan de rand van de stad Megen .

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Onder de Bomen ondersteund mensen met verschillende vragen en behoeftes. Elke bewoner heeft een eigen studio en samen met de bewoner wordt er een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt . In dit ontwikkelplan wordt er met de bewoners gewerkt aan de wensen en mogelijkheden van elk individu. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig in het gebouw.

Aantal bewoners

17

Open plaatsen

3 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bij Onder de Bomen is het stimuleren van persoonlijke groei naar zelfstandigheid van groot belang.Volwaardige participatie Dit vraagt maatwerk per individu en dat zullen wij bieden.
Samen met de bewoners wordt er een persoonlijk ontwikkelplan gemaakt.
zie website ; www.onderdebomen.nl

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.