Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen Van Galenstraat Heerlen

Terug naar overzicht
Logo Kracht in Zorg

Binnen deze locatie hebben wij 9 appartementen voor cliënten die een individueel traject doorlopen. Dit kan zijn op basis van WLZ, Forensische Verblijfzorg, Beschermd Wonen of Jeugd Verblijf Zelstandig. Er is overdag begeleiding aanwezig en 24/7 bereikbaarheid.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Van Galenstraat is een flatgebouw waarin Kracht in Zorg 9 appartementen tot zijn beschikking heeft voor het begeleidingen van cliënten in hun individueel traject.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een kantoor voor begeleiding die 24/7 aanwezig en bereikbaar is. Verder zijn er geen groepsfaciliteiten. Wel is er voor de gehele flat een gezamenlijke binnentuin waar bewoners gebruik van mogen maken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Hier wonen mensen in hun eigen appartement met begeleiding vanuit Kracht in Zorg. Dit kan dus op basis van WLZ, Forensische Zorg, Beschermd Wonen of Jeugd Verblijf Zelfstandigheid. Elke cliënt werkt op individuele basis met ondersteuning van begeleiding aan zijn eigen doelen. Er zijn geen groepsfaciliteiten en de appartementen liggen verspreid door het flatgebouw. Het individuele traject is kenmerkend en de begeleiding werkt vanuit de presentie benadering.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Wisselend (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen, Enige, Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding werkt vanuit de presentie benadering. Samen met de cliënt wordt gekeken wat de hulpvragen zijn en van daaruit wordt er een begeleidingsplan opgesteld.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.